JAJKA W SOSIE TATARSKIM
Rodzaj potrawy: danie bezglutenowe
Czas przygotowania: 10 minut
Ilość porcji: 10
Czas przygotowania: 10 minut
Ilość porcji: 10
Składniki:
5 jajek
3 łyżki posiekanych ogórków kiszonych
3 łyżki posiekanych grzybków marynowanych
2 łyżki posiekanej szalotki
3 łyżki posiekanego szczypiorku
3 łyżki majonezu
3 łyżki jogurtu
sól, pieprz
Przygotowanie:
3 łyżki posiekanych ogórków kiszonych
3 łyżki posiekanych grzybków marynowanych
2 łyżki posiekanej szalotki
3 łyżki posiekanego szczypiorku
3 łyżki majonezu
3 łyżki jogurtu
sól, pieprz
Przygotowanie:
Jajka gotujemy na twardo, przecinamy na pół.
Pozostałe składniki mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem.
Jajka polewamy sosem i serwujemy z ulubionym pieczywem.
Smacznego!!!
0 komentarze